VILKÅR OG BETINGELSER

AFLYSNING, TIDSÆNDRING OG UDEBLIVELSE

Bestilling kan annulleres eller omstilles uden beregning, så længe vi bliver meddelt mere end 60 minutter før din aftalte tid. Bookinger aflyst mindre end 60 minutter fra den aftalte tid er underlagt et afbestillingsgebyr på 300 DKK. Bookinger, der omstilles mindre end 60 minutter forud for den aftalte aftaletid, opkræves der for et genbookingsgebyr på 0 DKK. Vi venter i højst 15 minutter på den aftalte tid og sted, hvis du er sen til aftalen. Hvis du ikke ankommer til aftalen inden for denne tid, annulleres reservationen, og du vil blive opkrævet afbestillingsgebyret på 300 DKK.

HÅNDTERINGS GEBYR

I tilfælde af at vi ikke er i stand til at reparere din enhed efter vores reparationsarbejde, bliver du opkrævet et gebyr på 300 DKK. Vær opmærksom på, at væske beskadigede telefoner er specifikt udelukket fra vores policy om “ingen rettighedsfrit gebyr” – se venligst den relevante sektion for væske beskadigede telefoner

FORKERT BESTILLING AF ENHED

I tilfælde af at du ikke kan præsentere den specifikke mærke og model af den enhed, du bestilte på reparationstidspunktet, kan mCare kan hermed opkræve et ufrivilligt reservationsgebyr på 300 DKK. Vi opfordrer dig til at gøre alt for at sikre, at du bestiller for den korrekte mærke og model af enheden til din reparation. Vi har nyttige guider til rådighed på MCare hjemmeside og på bestillingsskemaet for at sikre, at du kommer sikkert igennem bestillingen.

DIAGNOSTICERING AF DIN ENHED

Før der foretages reparation af din enhed, udfører vi en fuld test og diagnosticering for at forudbestemme tilstanden for reparation af alle detaljer og funktioner, så vi kan være sikre på, at vores reparationsproces ikke har påvirket noget fysisk eller funktionalitet på din enhed, der tidligere har fungeret optimalt. Vi vil gøre dig opmærksom på, hvis vi ikke er i stand til at gennemføre alle nødvendige tests – for eksempel på grund af at enheden er låst, eller hvis enheden ikke oplades. Bemærk venligst, at mCare 2 års garanti specifikt udelukker eventuelle problemer i forbindelse med enheden funktionalitet eller fysisk tilstand, som vi ikke kunne kontrollere forud for reparationen.

2 ÅRS GARANTI

For detaljer om mCare-garantien sammen med detaljer om hvad der er og hvad der ikke er dækket, se venligst https://mcare.dk/warranty/

TAB AF DATA

mCare anbefaler kraftigt, at du træffer foranstaltninger for at sikre, at en komplet backup af din enhed er lavet inden din reparationsbestilling. Datatab under reparationsprocessen er en sjælden begivenhed, men vi foreslår dog at lave en sikkerhedskopi til sikker vagt mod ethvert potentielt problem. Bemærk venligst, at mCare ikke kan holdes ansvarlig i tilfælde af tab af data på din enhed som følge af fuldførelse af reparationsprocessen på din enhed.

VANDAFVISENDE

Hvis din enhed har en vandmodstandsfunktion, skal du være opmærksom på, at vores reparationsproces kan påvirke funktionen af ​​denne funktion, og efter reparation kan enheden muligvis ikke have samme grad af vandmodstand, som når enheden var ny fra fabrikken.

VANDBESKADIGEDE ENHEDER

Hvis du foretager en reservation for reparation af væske skade, gælder vores politik for “ingen rettighedsfrit gebyr” ikke, og du vil blive opkrævet et ikke refunderbart væskeskader på 300 DKK for at dække udgifterne til vores tid og arbejde for at inspicere din telefon. Men hvis vi er i stand til at reparere din væske beskadigede enhed med succes, vil vi fravige kontrolgebyret, og du vil kun blive opkrævet for de dele og arbejdskraft, der kræves for at reparere din enhed.

REPARATION DELE

mCare bruger det Premium kvalitetsdele under reparationsprocessen, der har en tilsvarende specifikation* og kvalitet som de originale Apple-dele, din iPhone/iPad blev fremstillet med. For nogle mærker og modeller af enheder kan mCare vælge at bruge renoverede dele frem for nye dele. Alle reparationsdele, hvad enten de er nye eller renoverede, er dækket af mCare’s omfattende 2 års garanti.

*Der kan være nogle mindre forskelle og variationer mellem vores Premium kvalitetsdele og originale Apple-dele.